Film i TV

BIO JE POD UTICAJEM METAMFETAMINA: Poznati glumac uhapšen zbog KRAĐE

Brzom reakcijom policije poznati glumac uhapšen je i sproveden u policijsku stanicu

Glumac Šon Vajs (41), zvezda mnogih dečjih filmova, uhapšen je u utorak, jer je navodno provalio u nečiju garažu u Kaliforniji dok je bio pod uticajem metamfetamina.

Naime, policija je primila poziv da je provala u toku, a Vajs je prisilno razbio prozor na automobilu, koji je bio u garaži kako bi ušao u njega. Policijski službenici su primetili razbijeno staklo na podu, piše u saopštenju policije.Policajci su brzo stigli do garaže i naredili Vajsu, koji je bio pod uticajem metamfetamina, da izađe iz vozila. Priznao je da ne živi u toj kući i da automobil u kojem sedi nije njegov. Policajci su ga priveli i trenutno je u pritvoru. Kaucija mu iznosi 52.500 dolara.

Njegova fotografija iz policije brzo se proširila internetom, a gledaoci filmova u kojima je glumio nisu mogli da veruju koliko se Šon izmenio,piše Glossy

– Uhapšen je. Ponovo – samo je jedan od komentara na ovu situaciju. Bio je uhapšen i krajem 2018. zbog krađe i tada se prijavio na odvikavanje od droge, koje mu, čini se, nije pomoglo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh