Film i TV

Neda Arnerić uz aplauz ispraćena na vječni počinak

Brojni članovi porodice, prijatelji i kolege okupili su se kako bi posljednji put pozdravili Nedu Arnerić, a prije nego što je kovčeg sa tijelom glumice poslat na kremaciju Nedin brat Predrag poljubio je krst i kovčeg.

Neda Arnerić - RAS Srbija

Članovi porodice primali su saučešća na Novom groblju u Beogradu, a na čelu je bio vijenac od Jugoslovenske kinoteke na kojem piše: “Posljednji pozdrav za našu Nedu”, prenosi “Blic“.

Kolege se sa velikom tugom opraštaju od Nede, a Anica Dobra, Ivan Klemens, Branka Petrić i Branislav Trifunović reći će posljednje zbogom.

Tijelo Nede Arnerić ispraćeno je na kremaciju uz aplauz, koji je trajao nekoliko minuta.

Neka joj je vječna slava i hvala“, rekao je kratko Predrag Arnerić, Nedin brat, a okupljeni su upalili svijeće.

Urna sa posmrtnim ostacima Nede Arnerić biće položena u Aleji zaslužnih građana.

Glumica Neda Arnerić preminula je u petak u 67. godini. Snimila je više od sto filmova, odigrala četrdesetak uloga u pozorištu, a za svoj rad dobila je brojne nagrade.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh