Film i TV

Brad Pitt: “Kako sam se izliječio od alkoholizma”

Bred Pit (Brad Pitt) otkrio je kako se uspio izliječiti od alkoholizma zahvaljujući kolegi Bredliju Kuperu (Bradley Cooper). Dok je preuzimao Zlatni globus koji je osvojio za sporednu ulogu u Tarantinovom filmu “Bilo jednom u Holivudu” i koji mu je na pozornici uručio 45-godišnji reditelj i glavni glumac Oskarom ovjenčanog filma “Zvijezda je rođena”, 56-godišnji Bred ga je zagrlio i rekao:

Brad Pitt - Depo.ba

– Hvala ti, Bredli. Bredli je upravo stavio na spavanje svoju kćerkicu i pojurio ovdje kako bi mi uručio nagradu. Uspio sam se otrijezniti zbog ovog ovdje tipa i od tada mi je svaki dan sve ljepši i sretniji. Volim te i hvala ti.

Bred je s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) bio zajedno 12 godina, od čega su dvije godine proveli u braku, koji je Anđelina okončala 2016. podnijevši zahtjev za razvod. Razdvojenost od supruge i djece Bredu je teško pala, pa je utjehu pronašao u čašici.

Zahvaljujući Bredovoj podršci, odlučio se 2017. prijaviti u grupu Anonimnih alkoholičara, što mu je pomoglo da se izliječi i ostane trijezan, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh