Film i TV

Angelina Jolie je licencirani pilot, a razlog zbog kog je naučila letjeti je fenomenalan

Mnogi poznati glumci i pjevači žive kao kraljevi i kraljice, a svi su sigurno pomalo ljubomorni kada vide kojim stilom života žive. Žive u luksuznim vilama, mogu da kupe bilo koji auto, jahtu ili avion koji žele. Oni putuju mnogo, zbog posla i uživanja, tako da im avion značajno olakšava stvar.

Angelina Jolie - Faktor

Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 44) je u filmskoj industriji već godinama i do sada ima ogromno bogatstvo u banci. Đoli je postala licencirani pilot i ima svoj avion koji može da vozi kad god poželi. Ona je otkrila zašto je odlučila da se oproba u toj ulozi.

– Kada je moj sin Maoks (Maddox) bio mali, bio je opsjednut avionima i ja sam zbog njega željela da se oprobam u toj ulozi. Željela sam da bude ponosan na mamu – izjavila je Anđelina.

Ona posjeduje Cirrus SR22, koji je procijenjen na vrijednost od oko 586 hiljada eura, za koji kaže da je koristan kada je gužva na putevima.

Anđelina Đoli poznata je kao veoma vrijedna i jaka žena koja se bori za svoje ciljeve, a uloga pilota joj je samo još jedan plus koji dokazuje koliko je sposobna i samostalna, a prvenstveno svom sinu, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh