Film i TV

Legendarnom glumcu plastične operacije upropastile lice

Legendarni 67-godišnji glumac Miki Rurk (Mickey Rourke) svakog dana sva manje liči na sebe.

Mickey Rourke- Agencije

Iako već godinama šokira svojim izgledom, koji je produkt brojnih plastičnih operacija, koje mu, zaista, nisu trebale, Miki je tokom nedavnog ručka sa svojim ljubimcem u jednom restoranu dokazao kako svaki put izgleda sve lošije.

I nije problem samo u deformiranom licu, već i u vrlo upitnom modnom stilu, koji, također, ostavlja brojne upitnike iznad glave.

Mickey Rourke- Twitter

Maskirni uzorak, majice s dubokim V-izrezom, krzno, sve je to iskombinirao nekadašnji se*s-simbol, a o neopranoj kosi da ne pričamo.

Uprkos tome što zaista ne izgleda dobro, bivši bokser i zvijezda filma “Devet i po sedmica” sve vrijeme nije skidao široki osmijeh s lica.

On je tu svakako i zbog 34 godine mlađe ruske manekenke Anastasije Makarenko, u koju se zaljubio 2009. godine.

– Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali sam otišao krivom čovjeku da mi ga ponovno sastavi – priznao je Miki i potvrdio kako je svjestan da mu je fizički izgled zbog loših odluka iz prošlosti uništen, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh