Film i TV

NOVOGODIŠNJA TV ČAROLIJA STIŽE U VAŠ DOM

Kompanija Telemach nastavlja prazničnu tradiciju i ove godine.

Kompanija Telemach nastavlja prazničnu tradiciju - PR/Haber.ba

Tokom novogodišnjih praznika, od 16.12. do 16.01.2020. godine, Telemach otključava dodatne kanale koji nisu sastavni dio paketa koje trenutno koristite.

U velikom izboru naslova HBO i Cinemax kanala moći ćete da uživate aktiviranjem HBO Premium paketa putem portala Moj Telemach i aplikacije.

Telemach korisnike očekuje Cinestar Premiere Plus i HBO OD u okviru Video kluba uz još preko 16.000 naslova. U promociju nije uključen katalog Senke nad Balkanom 2 i Zadruga paket.

Za korisnike koji u okviru svog paketa već imaju sve kanale, Telemach je pripremio poseban katalog u okviru Video kluba sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova! Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice.

Želimo vam odličnu zabavu i sretne praznike!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh