Film i TV

Popularnog 27-godišnjeg glumca pronašli mrtvog, sumnja se na samoubistvo

Popularni južnokorejski glumac Ča In-ha (Cha In Ha) umro u utorak u dobi od 27 godina, potvrdila je njegova agencija “Fantagio”.

Cha In Ha - Screenshot

Prema pisanju medija, tijelo je pronađeno u njegovoj kući, a uzrok smrti još nije poznat.

Žalosni smo jer moramo objaviti tešku i tragičnu vijest. Glumac Cha In Ha napustio nas je 3. decembra i teško nam je u to povjerovati – stoji u saopštenju agencije.

Porodica i prijatelji mole za privatnost dok policija ne istraži uzrok smrti, iako mediji nagađaju da je posrijedi samoubistvo, prenosi “Index“.

Ča je bio zvijezda filma “Love with Flaws” i član popularnog boj benda “Support U”. Godine 2017. proslavio se ulogom u kratkom filmu “You, Deep Inside of Me”, a potom je glumio u “Miss Independent Jieun 2”, “Degree od Love”, “Work of Love” i “Are you human too?”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh