Film i TV

Pogledajte kako danas izgleda Freddie Prinze Jr., tip kojeg su obožavale cure

Freddie Prinze Jr. televizijski ljepotan koji je 2000-ih zavodio milijune cura diljem svijeta potpuno je nestao s televizije.

Freddie Prinze Jr. - Blogspot

Glumac danas ima 43 godine i živi daleko od svjetla Hollywooda. Mnogi ga pamte po filmovima Ona je sve to i Znam što si radila prošlog ljeta, a tinejdžerski časopisi bili su prepuni njegove ljubavne priče s kolegicom Sarom Michelle Gellar, kojom se i oženio.

U braku su 17 godina i imaju dvoje djece, a Freddie je odlučio da će on biti taj koji će ostati kod kuće dok Sarah i dalje snima filmove i aktivno glumi, piše Index.

Nedavno su glumca pozvali u jednu radijsku emisiju u kojoj je govorio o Danu zahvalnosti i o tome kako ga je često slavio s glumcima koji su bili daleko od obitelji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh