Film i TV

Ministar Crnadak preživio saobraćajnu nezgodu, voditeljica: “Eh, nažalost”

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, imao je jučer manju saobraćajnu nezgodu kada je njegov službeni automobil na cesti između Prijedora i Banja Luke pregazio lisicu.

Jutarnji program RTRS - YouTube

“Nesreća se dogodila kada je ministar vanjskih poslova išao prema Banja Luci službenim automobilom, kojim je upravljao njegov vozač”, kazali su svjedoci ovog događaja.

Ministar Crnadak je za medije potvrdio ovu neugodu, objašnjavajući da je “lisica istrčala na put”, da nije “bilo nikavih posljedica”, te “da su svi živi i zdravi osim lisice”.

Ovaj bizaran događaj bio je tema “Jutarnjeg programa” Radio-televizije Republike Srpske (RTRS). Nakon što je u rubrici prelistavanja štampe voditeljica pročitala vijest iz novina da je “Crnadak službenim automobilom pregazio lisicu”, citirala je i riječi ministra vanjskih poslova BiH “da u nesreći niko nije stradao osim lisice”, piše “Slobodna Bosna“.

“Eh, nažalost”, pokušala je biti dvosmislena voditeljica na RTRS-u, ostavljajući dojam kako joj nije toliko žao nesretne životinje, koliko to što ministar Igor Crnadak, jedan od lidera opozicije režimu Milorada Dodika, nije doživio sličnu “nezgodu”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh