Film i TV

Voja 25 godina voli istu ženu: Prvi put progovorio o supruzi Milici, čime ga je očarala 23 godine mlađa koleginica

Glumac Voja Brajović (70) već 25 godina uživa u ljubavi sa svojom 23 godine mlađom suprugom i koleginicom Milicom Mihailović (47).

Voja Brajović - Kurir.rs

Glumac Voja Brajović (70) već 25 godina uživa u ljubavi sa svojom 23 godine mlađom suprugom i koleginicom Milicom Mihailović (47).

– Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je nevjerovatan energetski izvor – kazao je Voja za, pa nastavio:

– Rijetke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvijek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje.

Glumac je istakao još jednu stvar, koja će zasigurno iznenaditi mnoge.

– Najviše me brine što je mene zavoljela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom – rekao je Voja.

Milica, sa druge strane, za pomenuti kaže da joj je sada potpuno jasno kako je tako dugo sa Vojom.

– Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo – rekla je Milica.

Poput sve djece njene generacije, jedva je čekala nedjelju da gleda “Otpisane”. Obožavala je Prleta i nije mogla ni da pretpostavi da će imati sina sa Tihim.

– Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje povjerenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki dio života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvijek djelovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne vjerujem. Mislim da svi ljudi koji odluče da žive zajedno moraju biti rješeni, uporni, beskrajno tolerantni – bio je njen odgovor na pitanje šta ju je privuklo Voji i kako ona osjeća tu razliku u godinama.

Iz prvog braka Voja ima sina Vukotu (40) i kćerku Iskru (32), koja mu je podarila unuku Ines. Iz braka sa Milicom je dobio Relju (17) koji je sada gimnazijalac, piše “Glora“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh