Film i TV

Anđelina Đoli: Zbog Breda sam postala nebitna

Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 44) razvela se od Breda Pita (Brad Pitt, 55) u septembru 2016., pa iako su prošle tri godine, holivudska diva i dalje ne želi imati prijateljski odnos s popularnim glumcem. Dobitnica Oskara prema Bradu osjeća gorčinu jer smatra kako je živote njihovih šestero djece okrenuo naopako.

Brad Pitt i Angelina Jolie - Trt.net.tr

– Anđelina je i dalje ogorčena zbog Breda. Želi da preuzme odgovornost jer joj je okrenuo život naopako. I njoj i djeci – izjavio je izvor za “UsWeekly”.

Glumica trenutno snima film u Španiji, a nedavno je izjavila kako bi voljela živjeti u inozemstvu, no ne može se odseliti iz Amerike zbog bivšeg supruga.

– Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bredom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe… Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala – izjavila je Anđelina te dodala kako je bila istinski povrijeđena.

Bivši par ima šestero djece – sinove Medoksa (Maddox,18), Paksa (Pax, 5) i Knoksa (Knox, 11) te kćerke Zaharu (14), Šiloh (Shiloh,13) i Vivijen (Vivienne, 11), prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh