Film i TV

Čuveni glumac šale radi otišao na pregled u bolnicu – dobio loše vijesti

Važna poruka.

Will Smith - Screenshot

Glumac Vil Smit na Instagramu je objavio snimak sa svoje prve kolonoskopije, ali nije znao da će dobiti loše vijesti poslije pregleda, piše “Srbija Danas“.

“Kažu da ne možeš doći do 50 miliona pratilaca na Instagramu bez pokazivanja d*peta. Evo me, radim kolonoskopiju zbog toga”, šalio se glumac.

Poslije toga je objavio i cijeli vlog u kojem je snimio proces pripreme za kolonoskopiju na koju je otišao nakon što mu je ljekar preporučio da obavi taj pregled crijeva jer je prešao pedesetu.

Vil je tako odlučio da ukaže na važnost pregleda, ali i sam je dobio rezultate koje nije očekivao.

Otkriven mu je polip za koji se pokazalo da je maligno tkivo za koje je postojao rizik da se razvije u tumor. Polip su mu doktori odmah uklonili i Vil je potvrdio da se sve dobro završilo.

“2019. je godina. Moramo paziti na zdravlje. Postoji određeni stid, ali to morate da uradite”, istakao je glumac, i zaključio: “Mislio sam da će biti zabavno snimiti ovaj vlog. Nisam znao da će se pojaviti polip.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh