Film i TV

Djeca iz glavnog grada Bosne i Hercegovine oduševila publiku i žiri “SUPERTALENTA”

Već su pojedinačno nastupali na festivalima, održavali koncerte, predstavljali svoju školu, učestvovali na takmičenjima, ali na hrvatskom “Supertalentu” spojilo se njih sedam koji nikada do sada nisu pjevali zajedno.

Pop-rock škola Sarajevo - Facebook

Pitate se kako je to ispalo? Sjajno! Dobro uvježbani, veseli i posve drukčiji sastav ”Pop-rock škola Sarajevo” predstavili su se pjesmom iz kralja Lavova u a- capella izvedbi.

Osnivačica ”Pop rock škola Sarajevo” je Mima Zukan, profesorica muzike i vokalna trenerica. Želja joj je novoj generaciji pružiti novi stil pjevanja koji se do tada nije mogao učiti u školama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh