Film i TV

Glumac otkrio intrigantne detalje: Otišli smo na ručak, božanstveno se proveli, a onda se i razveli

Boris Komnenić igrao Sašu Popadića u “Boljem životu”

Srbijanskog glumca, rođenog u Puli, Borisa Komnenića (62) mnogi pamte po neponovljivoj ulozi Aleksandra Saše Popadića u seriji “Bolji život”, jednoj od najpopularnijih u bivšoj Jugoslaviji, a koja je izašla iz pera legendarnog scenariste Siniše Pavića.

Zabilježio je Komnenić mnogo uloga nakon toga vrijednih spomena.

Ipak, o njegovom privatnom životu se nije mnogo znalo, a ni pisalo. Ne čudi da je zbog toga mnoge iznenadio pričom o načinu na koji su se on i njegova tadašnja supruga Rene odlučili razvesti.

– Rene i ja nismo se dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo se počeli upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan – pojasnio je Komnenić novinarima jednom prilikom.

Dodao je da su lako donijeli odluku o razvodu, kao i da su se tog dana zapravo odlično proveli.

S Rene ima Nike, koja mu je podarila unuku Luciju.

Danas, Komnenić je za mnoge neprepoznatljiv, s obzirom na to da ga publika još pamti po rolama koje je igrao, zanemarujući godine koje prolaze,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh