Film i TV

Rijaliti “Gospodin Savršeni” kao dokaz da je ljubav pred kamerama laž

Slovenska pjevačica Nuša Rojs (28) ušla je u show “Gospodin Savršeni” koji se emitovao na hrvatskoj televiziji RTL s namjerom da promoviše svoje pjesme i stekne popularnost i van Slovenije.

No image - Haber.ba

Ona se toga nije sramila, iako su joj djevojke to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce “Gospodina Savršenog” Mije Matića (27).

Ipak, malo po malo, Mijo i Nuša su se upoznavali i zbližavali. Prvi poljubac pao je na Brijunima i od tada je sve krenulo na bolje. Simpatična Nuša oduševila je Matića svojom energijom, ali i strašću prema muzici. Na finalnoj ceremoniji, Mijo je birao između Nuše i Mihaele Muhvić.

Posljednja ruža tako je pripala fatalnoj Slovenki. Time joj je Mijo pokazao da bi htio s njoj ostvariti neki dublji odnos i kad prestane snimanje showa. No, još jednom se pokazalo da je “ljubav” pred kamerama u rijalitijima jedna velika obmana.

– Kad je show završio, Mijo je bio kao malo dijete i govorio kako smo sami, bio je sretan – rekla je Nuša za “RTL Exkluziv“.

Otkrila je kako je ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio njegovih prijatelja.

– Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit – dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo.

– Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo – rekla je Slovenka.

Naime, Nuša je na društvenoj mreži obožavateljima također otkrila istinu.

– Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno napravila sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa… Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme… Hvala – napisala je Slovenka, piše “Index“.

“Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Napravio sam rez i ponio se loše”, priznao je Matić u emisiji “Exkluziv” na RTL-u.

Dodao je da ga je Nuša privukla jer su dijelili iste interese, od ljubavi prema muzici do one prema tjelovježbi.

“Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako? Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti?” rekao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh