Film i TV

Angelinu Jolie dugo nismo vidjeli u ovako dobrom stajlingu

Holivudska ljepotica Angelina Jolie plijenila je pažnju na evropskoj premijeri novog Disneyevog filma ‘Zlurada 2’ u kojem joj je ponovno pripala glavna uloga.

Angelina Jolie - Net.hr

Atraktivna glumica, koja je nedavno progovorila o krahu braka s Bradom Pittom, mamila je uzdahe u vrlo ženstvenom stajlingu u kakvom je dugo nismo imali prilike vidjeti.

Naime, 44-godišnja ljepotica većinu vremena odabire široku odjeću koja prikriva njezinu izrazito vitku figuru, ali za crveni tepih trudi se ostaviti što bolji dojam, a to je ovog puta zasigurno postigla.

Na filmskoj premijeri u Rimu glumica je crvenim tepihom prošetala u plisiranoj ljubičastoj bluzi asimetričnog kroja i uskim crnim hlačama s potpisom modne kuće Givenchy, a stajling je zaokružila klasičnim crnim štiklama i decentnim naušnicama, piše “Net“.

Angelina Jolie – Net.hr

Glumici se na crvenom tepihu pridružila i kolegica Michelle Pfeiffer koja je u novom nastavku filmskog spektakla utjelovila kraljicu Ingris.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh