Film i TV

Glumac njenu mamu ostavio zbog prevare: Kćerka Branislava Lečića izrasla u pravu ljepoticu

Ana Lečić, kćerka Branislava Lečića, glavna je glumica u seriji “Dug moru” koja će početi sa prikazivanjem od šestog oktobra.

No image - Haber.ba

Ana se pojavila na promociji serije i zablistala u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji – bijela košulja i crne pantalone.

Ulogu je, kako je sama nedavno ispričala, dobila preko kastinga.

– Kod Bojane u klasi je jedan od mojih drugara koji me je preporučio. Ja sam izašla na kasting i poslije tri kruga, pozvali su me, za ulogu Olge – izjavila je nedavno za “Fest“.

– Ja sam se zaljubila u lik Olge na prvo čitanje. Ona je buntovna, borac za istinu. To mi je lijepo bilo vezano za lik i sviđa mi se što je jedna od tema u seriji odnos između oca i kćerke. Mislim da je jako važno da se o tome priča, koliko neke greške roditelja utječu na odrastanje, odluke koje pravimo dalje i to kako smo ispali. I dalje je ona lik u razvoju, ali definitivno je lik koji je hrabar. Vidjet ćemo kako će dalje da se razvija – ovim riječima je Ana prokomentarisala svoj lik.

Ana Lečić- RAS Srbija

Inače, glumac je lijepu Anu dobio iz braka sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović, sa kojom ima i sina Ivana.

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, razvod je 2007. godine usljedio nakon što je glumac saznao da ga je Ivana varala sa 15 godina mlađim stjuardom. Ova priča odmah je obišla grad, ali oni nikada nisu htjeli da komentarišu razvod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh