Film i TV

Objavljeni još neviđeni snimci Angeline Jolie: Nevjerovatna transformacija glumice

Ovog oktobra svjetlo dana napokon će ugledati dugoočekivani nastavak filmskog hita iz 2014. Maleficent, a uoči svjetske premijere čelnici Disneyja odlučili su na svom službenom Instagram profilu obožavateljima otkriti barem maleni dio onoga što ih očekuje.

Angelina Jolie - Faktor

Kao što je bilo i za očekivati, najviše zanimanja je i ovoga puta za Angelinu Jolie, koja je još jednom briljirala, piše “Radio Sarajevo“.

Punih pet godina najveći obožavatelji ovoga filma s nestrpljenjem su iščekivali nastavak istoimenog hita, a Disney ih je napokon razveselio sretnom viješću – još svega nekoliko sedmica čekanja dijeli ih do premijere.

Povodom toga, na službenom Instagram profilu, objavljene su i do sada neviđene snimke nastajanja ovog filma, tačnije transformacije jedne i jedine Angeline Jolie.

U videu je jasno vidljivo kako 44-godišnjakinja strpljivo sjedi, dok joj tim stručnjaka radi na šminki i frizuri, ali i maski….


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh