Film i TV

Svadba Dejvida Bekama na koju Viktorija nije bila pozvana

Da, dobro ste pročitali! Dejvid Bekam se oženio i to kineskom manekenkom, glumicom i pjevačicom Angelom Jeung Ving, koja je poznatija po svom alijasu Angelababy. Lokacija ceremonije je bio London.

Naravno, ovo je bio deo scenarija i seta reklame kineskog lanca hotela Londoner Macao. Bivši igrač Real Madrida i Mančester Junajteda nosio je crni smoking, belu košulju i crnu leptir mašnu. Tridesetogodišnja Angelababy je izgledala zanosno u beloj venčanici bez bratela i sa kristalima. Nosila je opuštenu punđicu i svedenu šminku naglašenih crvenih usana.

Ceremonija se dogodila ispred crvenog dabl dekera na kom je pisalo “samo za zvanice”. A sve je naravno bilo začinjeno i konfetama. Ovaj živopisan prizor upotpunile su i te iste zvanice obučene u retro odeću iz 60-tih.

Reklamna kampanja fokusirana je na englesku i londonsku tradiciju, odnosno njegove najpoznatije elemente poput fish&chips jela! Bekam je na Instagramu postavio video u kom Angeli objašnjava ritual fish&chipsa, kao i to da je u njegovoj porodici navika da se svakog petka upravo ova hrana jede,piše Noizz

Kao brend ambasador, Bekam će snimiti još nekoliko reklama za ovaj lanac hotela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh