Film i TV

Brad otkriva pravi razlog razvoda sa Angelinom

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Brad Pitt ovih dana ponovo je u fokusu svih svjetskih medija zbog novog hit-filma ‘Bilo jednom u… Holivudu’.

No image - Haber.ba

Osim brojnih gostovanja na filmskim festivalima i gala premijerama, našao je vremena i za veliki intervju za “New Yorik Times”, u kojem je otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života.

Osvrnuo se i na jedan od najtežih perioda u životu – kada se nakon 11 godina okončao njegov brak s Angelinom Jolie. Jedan od glavnih razloga za kraj bila je i Bradova odanost alkohola, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su porodično s djecom letjeli privatnim avionom.

Slavni 55-godišnjak tu nije stao s priznanjima, već je otkrio da se, osim alkoholizma, borio i s ovisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

To su bile devedesete i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatno zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku postao sam pustinjak, bio sam nesvjestan svega što se oko mene dešava – izjavio je Pit, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh