Film i TV

Sjećate li se Ignasija iz Kasandre: Pogledajte kako on izgleda danas

Sjećate li se Ignasija iz Kasandre? Žene su ludile za njim, bio je u vezi sa Šakirom, a ostaćete bez riječi kad vidite kako danas izgleda.

No image - Haber.ba

Glumac Osvaldo Rios u šestoj deceniji života izgleda odlično, mnogi ističu – i bolje nego nekada, dok je evidentno da i te kako vodi računa o svom izgledu i da sate i sate provodi u teretani, u želji da izgleda što je bolje moguće.

Prije više od 20 godina region je osvojila serija “Kasandra”, u kojoj je pored glumice Koraime Tores glavnu ulogu igrao i glumac Osvaldo Rios (58). Markantni Portorikanac tumačio je dvije uloge u ovom ostvarenju – Ignasija Kontrerasa i Luisa Davida Kontrerasa.

Svojom pojavom Osvaldo je i te kako osvojio mnoge žene, dok se na društvenim mrežama mogu pronaći brojni komentari da izgleda bolje nego na vrhuncu popularnosti.

Osvaldo s vremena na vrijeme pozira golišav, a do izražaja dolazi njegovo mišićavo tijelo.

Rios, koji se svojevremeno zabavljao sa pjevačicom Šakirom, pa se spekulisalo i da je bio nasilan prema njoj, izgleda kao da ima makar 15 godina mlađe.

Rios je tri puta bio u braku i ima troje djece. Od 2015. godine uživa u ljubavi sa glumicom Ivelin Giro, prenosi “Srpska“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh