Film i TV

Bear Grylls našao se u smrtnoj opasnosti tokom snimanja showa

Najpoznatiji TV avanturist Bear Grylls morao je primiti liječničku pomoć tijekom snimanja na Pacifiku nakon što ga je ubola pčela.

No image - Haber.ba

42-godišnji Grylls doživio je anafilaktički šok te se našao u potencijalno smrtnoj opasnosti. Grylls je inače alergičan na ubod pčele. Nakon uboda Grylls je još neko vrijeme pokušao nastaviti snimanje, no brzo je postalo jasno da su stvari ozbiljnije nego što je na početku mislio, piše Index.

Medicinsko osoblje na setu brzo je shvatilo da je Bear u životnoj opasnosti pa su mu ubrizgali Epipen. Bear je snimao svoju novu emisiju “Treasure Island”.

Jedan od natjecatelja u showu, moždani kirurg Mano Shanmuganathan, rekao je da se iznenadio koliko je Grylls počeo oticati nakon uboda, piše Daily Star. “Bilo je suludo”, ispričao je natjecatelj.

Ovo nije prvi put da je Bear zadobio ovakvu ozljedu. Tijekom epizode showa “Born Survivor”, snimanog 2016. godine, pokušao je ukrasti med iz košnice u Baji Californiji u Meksiku te također pretrpio ubode zbog kojih je počeo oticati u licu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh