Film i TV

Nakon noćnog provoda: Izuli se na bosanskom ćilimu SFF-a i postali hit

Mladići koji su u ranim jutarnjim satima prolazili pored bosanskog ćilima postavljenog ispred Narodnog pozorišta povodom Sarajevo Film Festivala odlučili su napraviti nekoliko neobičnih fotografija.

Bosanski ćilim - Screenshot

Ovih dana u Sarajevu vlada posebna atmosfera jer se održava 25. Sarajevo Film Festival, a njegovo ovogodišnje izdanje je između ostalog posebno i zbog toga što je ispred Narodnog pozorišta umjesto tradicionalnog crvenog tepiha postavljen bosanski ćilim.

Ovo je zanimljiv detalj koji je dao posebnu čar SFF-u, a mladići koji su bili u noćnom provodu su poželjeli da se fotografišu na bosanskom ćilimu.

Zanimljivo, odlučili su se izuti i sjesti na ćilim kako bi napravili fotografije za uspomenu, piše “Klix“. Nekoliko trenutaka poslije ih je uočilo osiguranje koje ih je upozorilo, a oni su se potom udaljili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh