Film i TV

Željko Joksimović otvara tri nova televizijska kanala

Srbijanski pjevač Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. On će u svoje redove dovesti voditeljice Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na “Prvoj”.

Željko Joksimović - Alo.rs

Regulatorno tijelo za elektronske medije (REM) Srbije izdalo je 4. lipnja dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stail fail i TV DR. Sve tri televizije pripadaju kompaniji Minakord medija, koju je Joksimović osnovao 17. marta ove godine.

Kanal Stail Fail bit će namijenjen djeci i prije početka emitovanja promijenit će naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će angažman imati Nikolić i Miljković.

”Nitko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u tom području dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, nekadašnje generalne direktorice Prve televizije. Ona će verojatno i kod Željka obavljati sličan posao”, kaže izvor za “Kurir“.

Po riječima Željkovog bliskog prijatelja televizija počinje s emitovanjem od jeseni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh