Film i TV

Jedan od najzapaženijih likova kultne turske serije “Sulejman Veličanstveni”: Praktikuje JOGU, snima nove serije i MAMI UZDAHE ŽENA – kad vidite biće vam jasno, ovako danas izgleda Zumbul-aga

Sasvim sigurno jedan od najzapaženijih likova kultne turske serije “Sulejman Veličanstveni” bio je Zumbul-aga.

Zumbul aga, Selim Bayraktar - mojtv.hr

Od prve do posljednje epizode uživali smo u njegovim zavrzlamama, smijali se njegovoj mimici, gestikulaciji, smicalicama koje je izvodio pokušavajući da udovolji svojoj gospodarici, sultaniji Hurem.

Uloga sluge Zumbula, bila je povjerena turskom glumcu Selimu Bajraktaru, i da vas obavijestimo, Selim uopšte ne izgleda onako kako smo ga zapamtili u čuvenoj seriji. Naprotiv!


Šarmantan, se*si, ozbiljan, markantan, zreo, prosijed… Uostalom, pogledajte sami, piše “Prva“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh