Film i TV

Fatalna “žena u crvenom”: Kelly LeBrock, ljepotica za kojom su uzdisali muškarci

Iako nikada nije priznala koliko je i koje estetske zahvate napravila na licu, samo jedan pogled na 59-godišnju Kelly LeBrock odaje da je pretjerala u tome. Nekada se*s simbol 80-ih, danas je neprepoznatljiva.

Kelly Lebrock

Kada je 1984. godine izašao film ‘Žena u crvenom’, mnogi su muškarci diljem svijeta zavidjeli glumcu Geneu Wilderu. Razlog? Recimo da je upravo on dobio priliku snimati scene s ljepoticom Kelly LeBrock, koja je, prije negoli je stigla na filmska platna, bila i više nego uspješna manekenka.

Prepoznatljiva po kovrčama, ali i putenim usnama, Kelly LeBrock ubrzo je postala maštarija mnogih muškaraca, no samo je jednom pripala čast da se budi uz nju – slavnom glumcu Stevenu Seagalu. Brak sa Seagalom bio je, najkraće rečeno, turbulentan i zapravo se nastavio na loš period kroz koji je prolazila dok se bavila manekenstvom.

Naime, nije tajna to da je Kelly LeBrock tijekom manekenskih dana upala u pakao droge te je u jednom trenutku imala tek 45 kilograma. Zbog svega je pobjegla iz Londona u New York kako bi se riješila ovisnosti, no onda je postala ovisna o Seagalu.

U braku su proveli devet godina, a sam razvod ju je uništio. Teško je podnosila to što mediji seciraju njihov brak i razvod, pa je, kako ona i djeca ne bi slušali i gledali pikanterije o njima, izbacila televizore iz kuće.

Kelly Lebrock

Zbog svega toga povukla se iz Hollywooda, uzela kratki predah i preselila na ranč u Santa Barbari. Iako se na kraju vratila, uspjeh kao tih 80-ih nije ponovila, a mnogi joj zamjeraju to što je svoju ljepotu uništila mnogobrojnim estetskim zahvatima. Iako nikada nije priznala što je sve ‘popravljala’ na licu, promjene su itekako vidljive.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh