Film i TV

Holivudski glumac bh. korijena uživa u Sarajevu

Jedan od naših najuspješnijih glumaca u Hollywoodu Edin Gali ovih dana sa suprugom Semirom, bivšom Miss Global i djecom, boravi u Sarajevu.

Edin Gali - Azra.ba

Naime, fotografije sa sarajevskog druženja objavila je bh. pjevačica Hanka Paldum na svom Instagram profilu.

– Ugostili smo naše drage goste iz Hollywooda. Bh. glumac Edin Gali i njegova supruga Semira – napisala je Hanka uz fotografiju.

Podsjećamo, Edin je u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri imao priliku zaigrati s Nicole Kidmen i Brad Pittom. Iako je sa samo šest godina, zajedno s roditeljima napustio Bosnu i Hercegovinu, Edin se i danas osjeća Bosancem. Ono što je zanimljivo jeste da su Galijevi svoju romasu počeli na jednom bosansko-američkom koncertu, vjenčali se i dobili dvoje djece, sina Alija Hamzu i kćerkicu Imani.

– Iako ne živimo u BiH, ona će uvijek živjeti u našim srcima. Volimo svoju zemlju i mnogo se radujemo uspjesima naših ljudi po cijelom svijetu. Uvijek smo spremni da podržimo ljude i organizacije kojima je cilj da našu državu dovedu na nivo ostalih zemalja u Evropskoj uniji – otkrio je Edin svojevremeno za “Azru”.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh