Film i TV

Poznati turski glumac: Özcan Deniz se razveo nakon 15 mjeseci braka

Kako pišu turski mediji, poznati glumac Özcan Deniz razveo se od svoje 20 godina mlađe supruge Feyze Atkan, nakon samo 15 mjeseci braka. Iako se i ranije pisalo o problemima u njihovom braku, čini se da su oni sada došli do vrhunca, a mediji prenose da postoje dva razloga za donošenje ove odluke.

Ozcan Deniz - Blogspot

Jedan od njih je, navodno, činjenica da je mlada Feyza nekontrolirano trošila novac koji je glumac zarađivao, a mediji prenose i to da joj glumac zamjera jer nije ispunjavala majčinske družnosti. No, sve to je svakako nije spriječilo da od supruga traži naknadu od 15 miliona funti, piše Azra.

Podsjećamo, par se vjenčao prošle godine na tajnoj ceremoniji, a javnost su o tome naknadno obavijestili objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

– Biram život s tobom i zahvalna sam što postojiš – napisala je ona tada. Par je u maju prošle godine dobio sina Kuzeya.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh