Film i TV

Evo zašto Sharon Stone u 62. godini izgleda kao da ima 45

Mnogima je teško povjerovati da Sharon Stone ima 61 godinu. Ova holivudska glumica redovito oduševljava pojavom na važnim događajima i dokazuje da je odabirom zdravog životnog stila moguće usporiti starenje i ostati u formi.

Sharon Stone - Blogspot

Naime, nakon što je 2001. doživjela težak moždani udar pa dvije godine provela ispočetka učeći hodati i govoriti, dobila je novu perspektivu na starenje i zdravlje, piše Index.

“Imala sam male šanse za preživljavanje i devet dana sam bila na odjelu intenzivne njege. Ne trebam nekoga tko će me sažalijevati jer starim. Odabrala sam starjeti”, izjavila je za The Hollywood Reporter.

Stone je postala vrlo disciplinirana po pitanju prehrane, ali i tjelovježbe. Trenira četiri do pet puta tjedno, a kombinira vježbe istezanja, snage, jogu, pilates i ples.

“Ako ne stignem u teretanu, vježbam kod kuće u kadi koristeći otpor vode”, pojasnila je.

Slavna glumica izbjegava alkohol, ali i kofein te gluten. Uglavnom kuha kod kuće, a najviše se fokusira na namirnice kao što su kvinoja, leća i povrće.

Zanimljivo je da joj je inspiracija legendarni glumac Arnold Schwarzenegger s kojim je glumila 1990. godine u filmu ‘Potpuni opoziv’.

“Morala sam dizati stvarno teške utege i vježbati karate zbog uloge”, prisjetila se.

Upravo ju je druženje sa Schwarzeneggerom uvjerilo da kvalitetna fitness rutina može značiti veliku životnu promjenu, a to je pravilo koje i danas slijedi.

Izgled može zahvaliti i dobrim genima, ali i ljubavi prema bližnjima s kojima provodi puno vremena te pomaganju drugima.

“Osim prehrane i fitnessa, na zdravlje utječe i dovoljno sna, duboko disanje i briga o vrtu te prakticiranje budizma. Osjećam se opuštenije kad o tim stvarima samo razmišljam”, zaključila je za WebMD.

View this post on Instagram

On set.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh