Film i TV

NAKON PET MJESECI PONOVO U “NOVOM JUTRU” – Dea Đurđević se vratila na male ekrane

Popularna srbijanska voditeljica Dea Đurđević, nakon teške saobraćajne nesreće koja se desila prije pet mjeseci, ponovo se vratila na male ekrane!

No image - Haber.ba

Naime, Dea je bila gost-voditelj u “Novom jutru”, gdje je razgovarala sa svojim kolegom Predragom Sarapom, piše “Alo!“.

Ona se sa osmehom na licu zahvalila čelnicima “Pink televizije”, kao i Sarapi što su sve vrijeme bili uz nju. Voditeljica se zahvalila i svim ljudima koji su joj slali savjete i poruke podrške, te je istakla da je to ono što joj je dalo snagu da se što prije oporavi.

Podsjetimo, Dea Đurđević prije pet mjeseci bila je teško povrijeđena u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa. Nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi provjerila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila. Prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspjeli da joj spase teško povrijeđenu ruku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh