Film i TV

U 3 dana pogledalo ga 30 miliona ljudi: Film koji je srušio Netflixov rekord

Najnoviji film Adama Sandlera “Murder Mistery” srušio je Netflixov rekord kad je riječ o broju ljudi koji su ga pogledali, javlja Independent.

Murder Mistery - Blogspot

Sandler, koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston u komediji koja prati par iz New Yorka, koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera tijekom putovanja po Europi, piše Index.

Iako kritičari već dugo Sandlera ne hvale, publika ga očito obožava, naročito ona Netflixova. Prema pisanju Varieyja, u svega tri danafilm je na Netflixu pogledalo skoro 30,9 milijuna korisnika. Dosad je rekord držao film Bright Willa Smitha, kojeg je u prva tri dana pogledalo 11 milijuna ljudi.

Važno je napomenuti da se broje samo pregledi korisnika koji su pogledali 70 posto filma. Prema predviđanjima Netflixa, Murder Mistery mogao bi nadmašiti i Bird Box, koji je u prvih mjesec dana pogledalo 80 milijuna ljudi, Triple Frontier s 52 milijuna te The Highwaymen koji je u 30 dana privukao 40 milijuna gledatelja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh