Film i TV

Enis Bešlagić o radovima u Vranduku: “E moj Bože”

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić na društvenim mrežama komentarisao je obustave saobraćaja na ulazima u tunel Vranduk izrazivši razočarenje višesatnim čekanjima na ovoj dionici.

Enis Bešlagić - Ljepota.ba

“Veze vi nemate”, rekao je on nabrajajući ko sve ima pravo prolaska “preko reda”, u vozilima pod pratnjom…

Podsjećamo, zbog radova u tunelu Vranduk II, na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila, saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Tokom dana, zbog pojačanog prometa vozila i oštećenja kolovoza u tunelu, dolazi do formiranja dužih kolona u oba smjera.

Zbog privremenog asfaltiranja tunela večeras od ponoći do sutra ujutro do 05 sati saobraćaj će biti potpuno obustavljen, saopšteno je ranije tokom dana iz BIHAMK-a, piše “N1“.

Pogledajte kompletan video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh