Film i TV

PREMINULA DŽENANA ZOLOTA, POZNATO TV LICE

Nakon duge i teške bolesti, preminula je poznata novinarka i voditeljica Dženana Zolota. Mnogi prijetelji i poznanici na društvenim mrežama se oprašataju od Dženane.

Dženana Zolota - Hayat.ba

“Napustila nas je draga kolegica Dženana Zolota. Veliki drug i borac. Dobijala je bitke na sudu zbog nepravde poslodavca, ali onu najvažniju nije dobila.

Imala je divan rukopis, specifično pisala određena slova, pa sam je prilikom upisa fakulteta zamolila da mi ispiše index.

I tako danas, uz uspomene na studentske dane, u indexu imam i uspomenu na nju. Nedavno smo se srele u RTV Domu … naružila me što ne vodim dovoljno računa o zdravlju, što se previše dajem i ljudima i poslu … mila moja … do novog susreta”, napisala je na Facebooku Lejla Zvizdić.

Dženana je jedno vrijeme radila na “Hayat TV“-u, a nakon toga prešla na Federalnu televiziju.

Datum dženaza će biti naknadno objavljen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh