Film i TV

Snima se film: Mostarci pozvani na kasting, dnevnice za statiste 50 KM

Kasting i talent agencija ‘Zona’ poziva građane Mostara i uže okolice od 35 do 70 godina da izađu na kasting za statiste koji će biti održan u nedjelju, 2. juna, četvrtak, 6. juna i petak, 7. juna, od 10 do 18 sati u OKC ‘Abrašević’.

Snimanje filma - Ilustracija/B92

Kasting se organizira za učešće u ratnom filmu o Srebrenici, koji će u režiji poznate bh. rediteljice Jasmile Žbanić, biti sniman u junu i julu u Mostaru. Svi izabrani statisti imat će priliku biti dio ovog projekta i za učešće dobiti naknade od 50 KM po danu snimanja.

Ovom prilikom molimo samo one Mostarce koji nisu bili na prethodno organizirani kastinzima da se odazovu. Svi oni koji su bili na ranijim kastinzima su već u našoj bazi i nema potrebe da dolaze ponovo, poručuju organizatori, piše “Dnevni-list“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh