Film i TV

Trailer za “Star Trek” privukao pažnju fanova

“CBS” je predstavio tizer trailer za novi “Star Trek” spinof projekat o kapetanu Picardu, čiji lik tumači legendarni Patrick Stewart.

No image - Haber.ba

“Star Trek: Picard” je nadolazeća naučno-fantastična serija pravljena kao dio proširene “Star Trek” franšize koju vodi izvršni producent Aleks Kurcman. Serija je smještena 20 godina nakon filma “Star Trek: Nemesis” iz 2002. godine i pod uticajem je uništenja Romula u filmu “Star Trek” iz 2009. godine.

Tizer se otvara prostranstvima vinograda koji blista na ljetnom suncu, dok se u pozadini čuje ženski glas koji pita sada admirala Picarda, zašto je napustio Zvjezdanu flotu, piše “Bosonoga“.

Osim Stewarta, uloge će tumačiti Santjago Kabrer, Mišel Hurd, Evan Evagora, Alison Pil, Hari Tridavej i Isa Briones.

“Star Trek: Picard” stiže na male ekrane na jesen.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh