Film i TV

Otkriveno koliko zarađuje Tarik Filipović

Nakon što je kao voditelj “Potjere” čak 826 puta pozdravio takmičare, ali i lovce jednog od najuspješnijih HRT-ovih kvizova, Tarik Filipović vraća se u kviz koji ga je i proslavio – “Tko želi biti milijunaš”, a sve su glasnija šuškanja i ko bi trebao biti njegov nasljednik. Šuška se da bi to mogao biti Joško Lokas.

Tarik Filipović - Azra.ba

Prije dvije godine u javnosti se pojavio dokument s plaćama svih honorarnih zaposlenika HRT-a, prema kojem je ovaj rođeni Zeničanin u 2016. za vođenje “Potjere” zaradio 680 hiljada kuna (oko 170.000 KM).

S televizijom je također imao još dva ugovora: jedan od 90 hiljada kuna (više 20.000 KM) za idejna rješenja i skečeve te drugi od 120 hiljada kuna (više od 30.000 KM) za uloge u drugim emisijama HRT-a, piše magazin “Azra“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh