Film i TV

Arnold Schwarzenegger napadnut u Južnoj Africi

Johanesburg – Američki glumac Arnold Švarceneger napadnut je prilikom javnog događaja u Johanesburgu.

Arnold Schwarzenegger - People.com

Na video snimku koji je objavio medij eNCA se vidi Švarceneger (71) koji stoji i snima djecu na sportskom događaju u Johanesburgu kada ga jedan čovjek udara nogom u leđa. Glumac je posrnuo a obezbjeđenje je brzo uhvatilo napadača, piše “B92“.

Uskoro zatim, glumac se smejio i rukovao sa posjetiocima da bi potom napustio lokaciju praćen obezbjeđenjem.

“Hvala vam za brigu, ali nema razloga za nju. Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam vidio snimak. Drago mi je samo da idiot nije prekinuo moj Snepčet”, naveo je Švarceneger na Tviteru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh