Film i TV

Sve je prevario: Postoji dokaz da je Milojko psihički bolesnik

Milojko Božić učesnik “Parova”, je od 29. godine u invalidskoj penziji, a u rijalitiju tvrdio je da je bio zaposlen u kockarnicama u nekadašnjim beogradskim hotelima “Metropol” i “Jugoslavija”, te da je imao ugovor o djelu.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Blic.rs

Međutim, Milojko je, kako “Kurir” saznaje, sve slagao.

Turistička organizacija “Putnik” otvorila je prije tridesetak godina kockarnicu u hotelu “Metropol” sa jednim inostranim partnerom iz Švedske. Ona je bila zatvorenog tipa i tu niko nije mogao ući osim stranaca. Tek pred samo bombardovanje Beograda i obični građani su dobili pristup. Unutra su bili postavljeni ruleti i ostali aparati, dok su ispred kockarnice stajale slot-mašine. Poslije “Metropola”, otvorena je kockarnica i u “Jugoslaviji”. Milojko je govorio da je tu radio, što nema veze sa životom. On čak nije mogao ni ući unutra, odnosno ni nosom nije mogao proviriti. Visio je ispred na slot-mašinama i zvali su ga šibicar. Konstantno je mahao nekim papirom koji navodno potvrđuje da je psihički bolesnik. Štaviše, hvalio se da je lud, ali niko nije znao zašto je to radio – otkriva “Kurirov” izvor i dodaje da Božić nikada nije imao nijedan dan radnog staža u kockarnicama.

Ukućani su ga napadali da je nesposoban za rad.

Lažov. Kao prvo, niko ga ne bi ni primio tu da radi, a kao drugo, ne znamo šta pokušava lažima postići. Ukućani su ga napadali, u smislu da prima penziju jer je imao nesretni slučaj u mladosti pa je nesposoban za rad, a s druge strane se hvali da je radio. Užas i sramota – zaključuje izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh