Film i TV

Voditeljica “Parova” doživjela infarkt: Oglasila se potresnom porukom

Detaljno obrazložila sve što joj se desilo

Sladjana Petrusic-Avaz.ba

Slađana Petrušić povukla se s malih ekrana nakratko, pa objasnila gledaocima o čemu se radi, piše “Avaz.ba“.

Ona je otkrila da je doživjela infarkt, a onda i detaljno obrazložila sve što joj se desilo.

Naime, voditeljica rijalitija “Parovi” se oglasila putem svog Instagrama pa potresnim riječima ljudima se požalila da je ona neko ko vodi zdrav život, ali da sada mora obaviti sve ljekarske preglede zbog poljuljanog zdravstvenog stanja.

– Razlog što me nema ovih dana na Happy TV-u je tihi infarkt koji sam na nogama preživjela. Došao i vidio da nemam srce pa otišao. U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno. Bavim se sportom. Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage – napisala je Slađana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Razlog što me nema ovih dana na Happy tv je?…tihi infarkt koji sam na nogama preživjela??…došao i vidio da nemam srce pa otišao. U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno…bavim se sportom…? Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage…reko zajebi to sad…dok ne obavim pretrage za mene je jedini krivac, a tko drugi nego Srbi. ?? Srećna televizija još uvijek u potrazi za talentiranim i sposobnim Hrvatima…?? Siniša Svilan bio direktor i otišao…za malo otišla i ja…javite se Hrvati! Jaao ako ne prestanem ima da odem tri puta po Srpski! Moram sve kroz šalu… Narode želim vam reći…slobodno konzumirajte drogu, alkohol, cigarete i svu nezdravu hranu…daljinski u ruke umjesto trčanja, jer ja sam primjer da ne treba živjeti zdrav život…?

Objavu dijeli Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh