Film i TV

Severina je premršava: Fanovi je zbog izgleda usporedili s Angelinom Jolie

Severina se pohvalila fotografijama s nedavnog snimanja novog spota u New Yorku pa su je fanovi zbog mršavosti usporedili s glumicom Angelinom Jolie koja ima 40 kila

No image - Haber.ba

Šta se dogodilo Severini? Premršava je. Noge su joj poput čačkalice. Ima 20 kilograma s krevetom…, samo su neki od komentara obožavatelja na izgled splitske pjevačice posljednjih mjeseci, piše “24sata“.

Prije nekoliko godina Severina (47) također je privlačila pažnju na račun mršavih nogu. “Krivila” je za to pravilnu ishranu i naporne treninge. Naime, pjevačica je svako jutro hodala po pola sata, jela tri puta na dan u razmacima od četiri sata i vježbala u teretani, zbog čega su njezine raskošne obline “splasnule”.

Splitska pjevačica se nedavno na društvenim mrežama pohvalila putovanjem u New York, u kojemu je snimala spot za pjesmu “Losha”, ali i odgledala premijernu izvedbu finalne sezone “Igre prijestolja” s prijateljima i suprugom Igorom Kojićem (31). Posebnu pozornost privukla je fotografijom na kojoj hoda ulicama američkog velegrada u kratkoj zelenoj haljini, a u prvom planu su njezine mršave noge.

Severina u zelenoj haljini – 24sata.hr

– Daj pojedi nešto. Gdje su nestale tvoje obline? Podsjećaš me na Angelinu Jolie koliko si mršava – komentirala je šokirana obožavateljica.

Usporedili su je s Angelinom Jolie (43), koja zadnjih godina drastično gubi kilograme. Glumica je slične visine kao i Severina, masa joj je varirala između 54 i 56 kilograma, a 2018. je navodno pala na manje od 40 kilograma. Jolie je priznala kako je uzrok svemu tome stres.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh