Film i TV

ANGELINA JOLIE SVOJE BOGATSTVO OSTAVLJA SAMO JEDNOM SINU, BRAD PITT BIJESAN

Holivudska glumica Angelina Jolie, ne prestaje da intrigira javnost svojim odlukama, a posljednja u nizu odnosi se na nasljednika njene imovine.

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom - Twitter

Naime, Jolieva se nedavno razvela od svog supruga, Brada Pitta sa kojim ima šestoro djece, a sada je donijela odluku zbog koje javnost ne prestaje da se čudi.

Naime, glumica je odlučila da svu svoju imovinu ostavi svom najstarijem sinu Maddoxu, a strani mediji navode da se ona na ovaj način želi zahvaliti svom sinu jer je stao na njenu stranu tokom burnog razvoda od Pitta, piše “Story“.

Angelina i sin Maddox – Profimedia

– Maddox je stao na majčinu stranu tokom razvoda između Angeline i Brada. Zbog toga mu se ona želi odužiti i staviti ga na čelo svog carstva. Maddox je postao njena desna ruka kada je riječ o porodici i poslu – rekao je izvor i dodao da je Brad zbog ove odluke bivše supruge, jako bijesan.

Podsjećanja radi, upravo je odnos Maddox i Pitta bio ključan za razvod slavnog para. Naime, nakon što je pokrenuta istraga oko anonimne dojave kako je glumac napao sina na letu iz Francuske za SAD, brak slavnog para postao je pun trzavica, a uprkos odbačenoj prijavi, njihova veza više nije mogla funkcionisati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh