Film i TV

Povukla se iz javnosti: Ovako sada izgleda Jelena Golubović

Po zanimanju rediteljica i glumica Jelena Golubović se najviše proslavila rijaliti programima. S obzirom na to da je jedno vrijeme najbolje uloge ostvarivala u njima i to sa zavidnom zaradom, Jelena se posvetila isključivo ovim aktivnostima.

Jelena Golubović - Expresstabloid.ba

Mijenjala je ambijente, televizije i formate ali s obzirom na svoju nezgodnu narav, uvijek je odličan kanditat za rijaliti formate jer je bila glavni provokator i uzrok mnogobrojnih svađa pa je svaki put opravdala ulogu i povjerenje. Bilo je samo pitanje vremena kada će Jelena osvojiti glavnu nagradu, a to se desilo 2013. godine u rijalitiju ‘Farma’ pa je za ovaj angažman nagrađena ni manje ni više nego cifrom od pedeset hiljada eura, piše “Express tabloid“.

Jelena Golubović – Expresstabloid.ba

Poznati su njeni ispadi u javnosti ali se u posljednje vrijeme kontraverzna rediteljica paovukla iz javnosti. Kako nas je i do sada iznenađivala svojim stajlinzima i frizurama da ne kažemo autentičnim stilom tako je uspjela i sada.

Iako se nije libila da se pojavljuje u ekscentričnim izdanjima, pogotovo kada je frizura u pitanju na posljednjim objavljenim fotografijama Jelena je iznenadila frizurom koja joj pristaje. S obzirom na to da se povukla iz javnosti vjerovatno se posvetila malo mirnijem načinu života što je odrazilo i na njen izgled. Ali kada je ona u pitanju sve je moguće pa nas možda iznenadi kako novom bojom kose tako i pojavljivanjima u rijalitijima koji su je i proslavili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh