Film i TV

Moj sin je sada djevojčica: “Imala je tri godine kad mi je rekla da nije dječak”

Charlize Theron je prvo imala sina i kćerku, ali nakon jednog saznanja, sada ima dvije djevojčice.

Charlize Theron - firsthdwallpapers.com

Oskarovka je usvojila decu, Jacksona i Ogast. Jackson je dječak od sedam godina i usvojila ga je 2012., a kćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotografije dječaka u haljinici šokirale su dio javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je djevojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dječak. I otada, odgajam djevojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dvije divne djevojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvjetale,” rekla je ona.

“Moj posao majke podrazumijeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja deca imala to pravo, i kako bi se tokom života osjećale sigurno,” rekla je ona, piše “Prva“.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije vječan i da moram da ga živim iskreno,” rekla je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh