Film i TV

Miješao je drogu, lijekove, alkohol, bio je nasilnik i čudovište: Bivša žena iznijela nove optužbe protiv Johnnyija Deepa

Nedavno je održano novo suđenje, kada je Amber do detalja opisala njihov odnos dok su živjeli zajedno

Johnny-Amber-Avaz.ba

Glumica Amber Herd (Heard) na sudu je ovoga puta detaljno opisala kako je izgledao brak s Džonijem Depom (Johnny Deep) i kako ju je pod dejstvom alkohola, droge i lijekova maltretirao.

Njihov brak, kao što je poznato, završen je iznošenjem prljavog veša, a onda se nastavio na sudu, na kom su i dan-danas. Glumica Amber Hard optužila je Džonija Depa za nasilje, dok je on rekao da ona zapravo samo želi izvući od njega novac.

Nedavno je održano novo suđenje, kada je Amber do detalja opisala njihov odnos dok su živjeli zajedno.

– Na alkoholu i drogi, on je bio nasilnik i čudovište. Kombinirao je drogu i lijekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Poslije se ne bi ni sjećao šta je sve radio. Voljela sam ga i zato sam mu vjerovala da će se promijeniti i prestati sa svim, ali to je bila laž – ispričala je ona, prenosi “24sata.hr“.

Njih dvoje su, podsjetimo, bili u vezi pet godina, dok su u braku proveli dvije godine. Ona je i ranije na sudu iznosila detalje, među kojima je bilo i sljedeće:

– Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutru kad sam se probudila, dočekao me i počeo me maltretirati. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama, plašila sam se za svoj život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh