Film i TV

“Mogućnost da umrem nije bila opcija!” – Dea Đurđević o najtežim trenucima nakon stravične nesreće

Srbijanska voditeljica se uspješno oporavlja nakon teške saobraćajne nesreća, a polako se vraća i svakodnevnim aktivnostima.

Dea Đurđević - Screenshot/Pink

Voditeljica Dea Đurđević prije dva mjeseca doživjela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Na svu sreću, prof. dr. Marko Bumbaširević Deu je uspješno operisao i prišio joj je ruku, koja je danas ponovo topla i uskoro će imati staru funkciju, prenosi “Telegraf“.

Dea je nakon izlaska sa intenzivne njege na VMA, liječenje nastavila u Kliničkom centru Srbije.

Voditeljica je posljednjih dana svog oporavka već počela da se vraća svakodnevnim aktivnostima, a tek nedavno je za medije prvi put progovorila o svemu što ju je snašlo u proteklom periodu i otkrila da se ni jednog trenutka nije plašila najgoreg scenarija.

Mogućnost da umrem nije bila opcija. To nije smijelo ni da se pomene. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobjeda dolazila u obzir – rekla je Dea.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh