Film i TV

Lijepi, mladi, bogati: Evo čime se bave sinovi Lidije Vukićević!

Lidiju Vukićević svi poznajemo po ulozi koja ju je proslavila, a danas je uglavnom viđamo na daskama koje život znače. Ona je posebno aktivna na Instagramu, gdje svakodnevno pratioce obraduje svojim fotografijama.

Lidija Vukićević - Gloria.rs

Ovoga puta Lidija je podelila fotografiju svojih sinova, koji su sada već odrasli i ostvareni ljudi u svojim profesijama. David Mrkela je pilot, a Andrej profesionalni fudbaler. Ona je na Instagramu Andreju čestitala rođendan, a Davidu profesionalne uspjehe, piše “Srbija Danas“.

– U jednom danu dvije velike radosti. Na današnji dan sam prvi put postala mama. Rodio se Andrej. Danas na Andrejev rođendan, David je završio za profesionalno-komercijalnog pilota u Vršcu. Ja sam jedna veoma sretna majka – napisala je glumica uz fotografiju svojih nasljednika.

Lidija je sa Mitrom Mrkelom bila u braku od 1991-2000. godine. Ono što svi komentarišu jeste da Lidija čak i u šestoj deceniji mami uzdahe jačeg pola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh