Film i TV

Policija upada u “Zadrugu”: Tri učesnice ispitaće zbog najstarijeg zanata! Sprema se haos…

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški navodno biće izvedene iz “Zadruge” i saslušane u policiji zbog afere “Elitna pro**itucija” i hapšenja najvećeg balkanskog m*kroa Mihajla Maksimovića.

Sanja Stanković - Expresstabloid.ba

S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u “Zadruzi” svađale oko toga koja od njih uzima novac za se*s, srbijanska policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja navodno Ana, Sanja i Mina najvjerovatnije biti izvedene iz “Zadruge” na saslušanje.

Da podsjetimo, učesnica srbijanskog rijalitija “Zadruga” Sanja Stanković glavna je pro**itutka uhapšenog m*kroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, saznaje “Kurir“.

Izvor “Kurira” iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je srbijanska policija zaplijenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

“Tokom hapšenja glavnog m*kroa sa estrade zaplijenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat”, otkriva isti izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh