Film i TV

Snimak sve dokazuje: Požgaj se razvodi, Milijana ostavila Milojka

Veza Milijane i Milojka mnoge je u regionu šokirala, neke čak i zgrozila. Ipak, kako vrijeme odmiče, izgleda da se tu zapravo radi o velikoj igri.

No image - Haber.ba

U posljednje vrijeme od kada su postalio dio srbijanskog rijalitija “Parovi”, Milijana često provodi vrijeme sa Požgajem, koji često flertuje sa njom. U početku su svi vjerovali da je riječ o šali, ali sada sve to izgleda mnogo ozbiljnije.

Posebno jer se Milijana zagrijala ozbiljno za njega, te tako iza leđa deda Milojka pravi planove sa njim.

Na priloženom snimku se jasno čuje šta ona govori o njemu, kao i to da joj je saopšteno da će se Požgaj razvesti, piše “Informer“.

Posebno interesantno je što je u tom momentu prošao i Milojko, a kada je pitao o čemu se radi, ona ga je drsko otjerala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh