Film i TV

Charlize Theron traži dečka: “Daj pokažite m**a i priđite mi”

S Irskim glumcem Stuartom Townsendom (47) u vezi je bila od 2002. do 2010. godine, a prošle je godine prekinula zaruke s glumcem Seanom Pennom (58), s kojim se zaručila nakon 18 mjeseci veze

Iako prema mnogim listama slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, američka glumica Charlize Theron (43) godinama bezuspješno traži dečka.

Oskarovka je protekle sedmice promovisala svoj novi film “Long Shot” na konvenciji CinemaCon u Las Vegasu, gdje je priznala da nije bila na spoju već četiri godine te javno pozvala muškarce da ne oklijevaju nego da joj priđu.

– Slobodna sam. Neka neko konačno pokaže muda i priđe mi – otkrila je Charlize za Entertainment Tonight.

Očite kako između nje i američkog glumca Brada Pitta (55) nema ništa. Naime, u januaru su britanski mediji tvrdili da kolege taje svoju vezu.

– Neko vrijeme su bili vrlo bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele razvijati u nešto više – rekao je izvor. Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njenog bivšeg zaručnika, glumca Seana Penna (58).

No, izjavom da želi novog dečka glumica je stala na kraj glasinama za vezu s Pittom. Charlize je također 2017. priznala da nakon niza propalih veza kako više ne želi ljubavne veze sa slavnima.

S Irskim glumcem Stuartom Townsendom (47) u vezi je bila od 2002. do 2010. godine, a prošle je godine prekinula zaruke s glumcem Seanom Pennom (58), s kojim se zaručila nakon 18 mjeseci veze.

Charlize je bila i s Keanu Reevesom (54), Ryanom Reynoldsem (42) te Alexanderom Skarsgardem (42).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh