Film i TV

Milijana u suzama ispričala kako ju je silovao stariji muškarac

Milijana Bogdanović (21), sinoć je u ‘Parovima’ ispričala priču iz prošlosti koja je zaprepastila sve. Milijana je priznala da je bila silovana od strane starijeg čovjeka, bivšeg ljubavnika.

Milijana Bogdanović - Screenshot

Bogdanovićeva je pričala o svojoj porodici o nedostatku novca koji ih je zadesio. Tada se ona, uz podršku majke, odlučila da pozajmi novac od zelenaša. Zelenaš, tj. čovjek iz obezbjeđenja, je neko sa kime je ona imala kratku vezu.

Bogdanovićeva je sa njim već imala sek*ualne odnose, ali se sa gospodinom danas tuži za silovanje…

Otišla sam uzeti novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može uzeti novac iz banke i da je skrenuo s puta, a onda je pokušao da je siluje.

Onda je usljedio totalni haos, jer je računica popustila kada je rekla da je u pitanju matura, a onda je izgubila nevinost s petnaest, a onda tri pune godine nisu imali kontakt.

Gosti u studiju i rijaliti učesnici ostali su potpuno izgubljeni u ovom Milijaninom vremeplovu.

Pao je mrak, izvadio nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam pobjeći, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao nećeš nigdje dok ne spavaš sa mnom. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Desilo se to što se desilo – pričala je Milijana kroz suze, dok je Milojko samo šutio, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh